Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φαίη Σκορδά / Φαίη Σκορδά: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα - YourTipster.gr

Φαίη Σκορδά / Φαίη Σκορδά: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα - YourTipster.gr. Έτσι συνέβη και με τη φαίη σκορδά όταν στην αρχή ακόμα της καριέρας της στην τηλεόραση ήταν παρουσιάστρια lifestyle εκπομπής σε εθνικό κανάλι. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε όσα ακούσαμε στο πρωινό… σήμερα στην εκπομπή η φαίη μας παρουσίασε μια νέα μέθοδο αντιγήρανσης με υαλουρονικό και το έκανε με τον. Στο πλατό του πρωινού οι συνεργάτες της, θέλησαν να της ευχηθούν κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη από τον τόπο καταγωγής της, το κιλκίς. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «το πρωινό», ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με τη δίαιτα, την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το πρωινό μαγκαζίνο του ant1. Η φαίη σκορδά ένιωσε αμήχανα όταν δημοσιογράφος επέμενε να τη ρωτάει για την προσωπική της ζωή. H φαίη σκορδά θέλησε να μοιραστεί στιγμές που έζησε με την οικογένεια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Φαίη σκορδά δημήτρης μοθωναίος νίκος μουτσινάς γιώργος λιάγκας. Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση!

Σκορδά: Η μεγάλη αλλαγή! Έγινε καστανή! | fthis.gr
Σκορδά: Η μεγάλη αλλαγή! Έγινε καστανή! | fthis.gr from fthisimage.azureedge.net
Καλεσμένη στην εκπομπή του νίκου μουτσινά «καλό μεσημεράκι», βρέθηκε το μεσημέρι της τρίτης η φαίη σκορδά. Μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη έστησαν στη φαίη σκορδά οι συντελεστές του «πρωινού« και την έκαναν να συγκινηθεί πολύ, σε σημείο που δάκρυσε στον αέρα. Η εκπομπή συνδέθηκε με τη γενέτειρα της σκορδά, το κιλκίς και στην εικόνα εμφανίστηκε η δημοσιογράφος πολυξένη καραμίχα, καθισμένη. «μίλησα με την κυρία ηλιάνα αραβή και έχω το. Για το νέο έρωτα και τις…προσωπικές επιλογές «μα επιμένεις…θέλεις να είμαι χαρούμενη και ολοκληρωμένη, αυτό εννοείς». Σε επικοινωνία που είχε η φαίη σκορδά με την ηλιάνα αραβή μετά τα όσα είπε ο παύλος χαϊκάλης στην εκπομπή «έλα χαμογέλα», μετέφερε τη θέση της και έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει κανονικά στην καταγγελία στο σεη σε βάρος του ηθοποιού. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο που μας ψυχαγωγεί και μας. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα.

40,808 likes · 39 talking about this.

Η φαίη σκορδά είναι παρουσιάστρια και έχει γενέθλια στις 9. Η φαίη σκορδά φυσικά αναφερόταν στη χιονοστιβάδα καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο και αναπόφευκτα έκανε μία αποκάλυψη για άνθρωπο του χώρου ο οποίος τής εκμυστηρεύτηκε τη δική του εφιαλτική εμπειρία όταν ήταν μικρός. Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Η παρουσιάστρια του αντ1 είναι μία ευτυχισμένη μανούλα, καθώς ο γιάννης και ο δημήτρης της έχουν χαρίσει την απόλυτη χαρά στη ζωή της. Η φαίη σκορδά ένιωσε αμήχανα όταν δημοσιογράφος επέμενε να τη ρωτάει για την προσωπική της ζωή. Περρής απαντούν έμμεσα στον αλέξη γεωργούλη και το «ευτυχείτε». Ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά, παρά το πρωινό ξύπνημα της τρίτης, διασκέδασαν χθες βράδυ στο ακρωτήρι μαζί με φίλους και συνεργάτες. Για το νέο έρωτα και τις…προσωπικές επιλογές «μα επιμένεις…θέλεις να είμαι χαρούμενη και ολοκληρωμένη, αυτό εννοείς». Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο που μας ψυχαγωγεί και μας. Με καλεσμένο των αγαμέμνονα, αστέρι του fame story 3, η φαίη αλλά και όλο το επιτελείο της παραγωγής έμειναν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Η φαίη σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του νίκου μουτσινά, καλό μεσημεράκι κι εκεί αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του γιώργου λιάγκα στο πλευρό της παρουσιάστριας στο πρωινό. «μίλησα με την κυρία ηλιάνα αραβή και έχω το. «τον πήρα τηλέφωνο και του είπα…» μεγάλες αποκαλύψεις για την επιστροφή του γιώργου λιάγκα στο «πρωινό» του αντ1 έκανε η φαίη σκορδά, η οποία μίλησε για το παρασκήνιο της μεγάλης απόφασης και το πώς έπεισε το δημοσιογράφο να γυρίσει.

Μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη έστησαν στη φαίη σκορδά οι συντελεστές του «πρωινού« και την έκαναν να συγκινηθεί πολύ, σε σημείο που δάκρυσε στον αέρα. Η φαίη σκορδά φημίζεται για την εντυπωσιακή της σιλουέτα, παρότι έχει γίνει δύο φορές μανούλα. Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες της εκπομπής του αντ1. Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Για το νέο έρωτα και τις…προσωπικές επιλογές «μα επιμένεις…θέλεις να είμαι χαρούμενη και ολοκληρωμένη, αυτό εννοείς».

Φαίη Σκορδά: Το ευχαριστήριο μήνυμα που της έφερε συγκίνηση! | fthis.gr
Φαίη Σκορδά: Το ευχαριστήριο μήνυμα που της έφερε συγκίνηση! | fthis.gr from fthisimage.azureedge.net
Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. H φαίη σκορδά θέλησε να μοιραστεί στιγμές που έζησε με την οικογένεια της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η φαίη σκορδά φυσικά αναφερόταν στη χιονοστιβάδα καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο και αναπόφευκτα έκανε μία αποκάλυψη για άνθρωπο του χώρου ο οποίος τής εκμυστηρεύτηκε τη δική του εφιαλτική εμπειρία όταν ήταν μικρός. Φαίη σκορδά δημήτρης μοθωναίος νίκος μουτσινάς γιώργος λιάγκας. Καλεσμένη στην εκπομπή του νίκου μουτσινά «καλό μεσημεράκι», βρέθηκε το μεσημέρι της τρίτης η φαίη σκορδά. Έτσι, λοιπόν, κατά την έναρξη του «πρωινού» οι συνεργάτες της έσπευσαν να της ευχηθούν ένθερμα κι εκείνη ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη. Σήμερα λοιπόν, στο πρω1νό μίλησαν για την εντυπωσιακή. Στη συνέχεια ο γιώργος λιάγκας ετοίμασε ακόμη μία έκπληξη.

Για το νέο έρωτα και τις…προσωπικές επιλογές «μα επιμένεις…θέλεις να είμαι χαρούμενη και ολοκληρωμένη, αυτό εννοείς».

Η φαίη σκορδά γιόρτασε την παναγία σε μοναστήρι μαζί με τους γιους της. Η φαίη σκορδά ένιωσε αμήχανα όταν δημοσιογράφος επέμενε να τη ρωτάει για την προσωπική της ζωή. Η φαίη σκορδά φημίζεται για την εντυπωσιακή της σιλουέτα, παρότι έχει γίνει δύο φορές μανούλα. Η φαίη σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του νίκου μουτσινά, καλό μεσημεράκι κι εκεί αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του γιώργου λιάγκα στο πλευρό της παρουσιάστριας στο πρωινό. Σήμερα λοιπόν, στο πρω1νό μίλησαν για την εντυπωσιακή. Έτσι συνέβη και με τη φαίη σκορδά όταν στην αρχή ακόμα της καριέρας της στην τηλεόραση ήταν παρουσιάστρια lifestyle εκπομπής σε εθνικό κανάλι. Η φαίη σκορδά φυσικά αναφερόταν στη χιονοστιβάδα καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο και αναπόφευκτα έκανε μία αποκάλυψη για άνθρωπο του χώρου ο οποίος τής εκμυστηρεύτηκε τη δική του εφιαλτική εμπειρία όταν ήταν μικρός. Τις τελευταίες ώρες θαυμαστές του παντελή παντελίδη κατηγόρησαν τη φαίη σκορδά και τον άρη καβατζίκη για τα όσα είχαν πει προ ημερών μέσα από το «πρωινό» για τους στίχους του τραγουδιού στο οποίο αναφέρεται η λέξη «κατεχόμενα». Φαίη σκορδά, όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για εκείνη μόνο στο www.fthis.gr, το κορυφαίο lifestyle site! Από το 2012 διατηρεί επίσης το blog faysbook.gr. Καλεσμένη στον νίκο μουτσινά βρέθηκε σήμερα η φαίη σκορδά και αποκάλυψε ένα ακόμη πρόσωπο που της εκμυστηρεύτηκε τον δικό του εφιάλτη. Περρής απαντούν έμμεσα στον αλέξη γεωργούλη και το «ευτυχείτε». Φαίνεται πως το διαζύγιο της φαίης σκορδά εκτός από αλλαγές στη ζωή της θα φέρει και αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση!

Για το νέο έρωτα και τις…προσωπικές επιλογές «μα επιμένεις…θέλεις να είμαι χαρούμενη και ολοκληρωμένη, αυτό εννοείς». Σε αυτήν τη συνταγή επιμένει για 8η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του αντ1, «το πρωινό», με τη φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα. Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Η φαίη σκορδά φημίζεται για την εντυπωσιακή της σιλουέτα, παρότι έχει γίνει δύο φορές μανούλα.

Το ρούχο μπαλαντέρ από τη Φαίη Σκορδά | FreddoNews
Το ρούχο μπαλαντέρ από τη Φαίη Σκορδά | FreddoNews from freddonews.gr
Περρής απαντούν έμμεσα στον αλέξη γεωργούλη και το «ευτυχείτε». Φαίη σκορδά δημήτρης μοθωναίος νίκος μουτσινάς γιώργος λιάγκας. Καλεσμένη στον νίκο μουτσινά βρέθηκε σήμερα η φαίη σκορδά και αποκάλυψε ένα ακόμη πρόσωπο που της εκμυστηρεύτηκε τον δικό του εφιάλτη. Η φαίη με αφορμή το τραγούδι με τα «κατεχόμενα» πριν. Τις τελευταίες ώρες θαυμαστές του παντελή παντελίδη κατηγόρησαν τη φαίη σκορδά και τον άρη καβατζίκη για τα όσα είχαν πει προ ημερών μέσα από το «πρωινό» για τους στίχους του τραγουδιού στο οποίο αναφέρεται η λέξη «κατεχόμενα». 3 652 просмотра 3,6 тыс. Η εκπομπή συνδέθηκε με τη γενέτειρα της σκορδά, το κιλκίς και στην εικόνα εμφανίστηκε η δημοσιογράφος πολυξένη καραμίχα, καθισμένη. Η φαίη σκορδά φυσικά αναφερόταν στη χιονοστιβάδα καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον καλλιτεχνικό χώρο και αναπόφευκτα έκανε μία αποκάλυψη για άνθρωπο του χώρου ο οποίος τής εκμυστηρεύτηκε τη δική του εφιαλτική εμπειρία όταν ήταν μικρός.

Καλεσμένη στον νίκο μουτσινά βρέθηκε σήμερα η φαίη σκορδά και αποκάλυψε ένα ακόμη πρόσωπο που της εκμυστηρεύτηκε τον δικό του εφιάλτη.

Η εκπομπή συνδέθηκε με τη γενέτειρα της σκορδά, το κιλκίς και στην εικόνα εμφανίστηκε η δημοσιογράφος πολυξένη καραμίχα, καθισμένη. Η φαίη σκορδά είναι παρουσιάστρια και έχει γενέθλια στις 9. Η φαίη σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του νίκου μουτσινά, καλό μεσημεράκι κι εκεί αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της επιστροφής του γιώργου λιάγκα στο πλευρό της παρουσιάστριας στο πρωινό. Καλεσμένη στην εκπομπή του νίκου μουτσινά «καλό μεσημεράκι», βρέθηκε το μεσημέρι της τρίτης η φαίη σκορδά. Η σημερινή πρωινή εκπομπή του αντ1 έχει εορταστικό άρωμα, καθώς η φαίη σκορδά έχει τα γενέθλιά της. «προτίμησαν να αφαιρέσουν το πρόσωπο της μενεγάκη». Στη συνέχεια ο γιώργος λιάγκας ετοίμασε ακόμη μία έκπληξη. «τον πήρα τηλέφωνο και του είπα…» μεγάλες αποκαλύψεις για την επιστροφή του γιώργου λιάγκα στο «πρωινό» του αντ1 έκανε η φαίη σκορδά, η οποία μίλησε για το παρασκήνιο της μεγάλης απόφασης και το πώς έπεισε το δημοσιογράφο να γυρίσει. Το πρωινό με τη φαίη σκορδά είναι τηλεοπτική συνήθεια. Αποκαλύψη «βόμβα» της σκορδά για λιάγκα: Η φαίη σκορδά φημίζεται για την εντυπωσιακή της σιλουέτα, παρότι έχει γίνει δύο φορές μανούλα. Τις τελευταίες ώρες θαυμαστές του παντελή παντελίδη κατηγόρησαν τη φαίη σκορδά και τον άρη καβατζίκη για τα όσα είχαν πει προ ημερών μέσα από το «πρωινό» για τους στίχους του τραγουδιού στο οποίο αναφέρεται η λέξη «κατεχόμενα». Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε.

Post a Comment for "Φαίη Σκορδά / Φαίη Σκορδά: Τι φόρεσε στην πρεμιέρα - YourTipster.gr"